HTML

Feri sztrájkol

Friss topikok

Archívum

A Nagy Zabálás: Piknik a Kossuth téren éhségsztrájkoló Gyurcsány Ferenc sátra mellett

2012.09.10. 10:30 ehsegsztrajk_admin

piknik.jpg

Feri tegnap óta éhségsztrájkol a Parlamentnél.
Pénteken találkozzunk ott 18.30.kor, és kajáljunk egy óriásit -természetesen látótávolságban.
Amilyen jó fej, a végén még egyéként az is lehet, hogy behív minket az ebédlőnek berendezett sátrába.
A piknik ki-ki alapon megy, azaz ki mit hoz, azt eszik-iszik.

Itt a Facebook event, ha jönnél, szerintünk óriási buli lesz!

 

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ferisztrajkol.blog.hu/api/trackback/id/tr184765535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wilson77 2012.09.10. 12:28:53

Kedves ehsegsztrajk_admin!

Nagyon gyengus.

üdv:
-wilson

dr kíváncsivagyok 2012.09.10. 12:34:54

"szerintünk óriási buli lesz!"

Ma regeltél a kurvaanyádat és téped a szád ? mennyit kapsz érte ??
Gennyes seggnyaló !

dr kíváncsivagyok 2012.09.10. 12:36:19

"A piknik ki-ki alapon megy, azaz ki mit hoz, azt eszik-iszik."

Akadjon meg a torkotokon seggnyalonc fideszgyíkok !

dr. mesterséges színezék 2012.09.10. 12:41:09

Természetesen Fletó megint maga vetette a szelet, de ettől függetlenül ez tuskóság.
Más kérdés, hogy minél több aszfaltparaszt veszi körbe, Fletó félmártíros akciója relatíve annál értékesebb lesz.

Mindegy, menjetek, egyetek, jó étvágyat!
Adott helyzetben valószínűleg késsel és villával nem lesz problémátok, az ingujj meg mindig kéznél van, amikor más szalvétát használna.

szakállasbácsi 2012.09.10. 12:55:11

Szerintem a választási rendszernek a Fidesz oldalára billentése elelntmond a józan észnek és a demokráciáról alkotott általános felfogásnak. A Gerrymandering, a média einstand és a magánhadsereg, valamint a visszamenőleges törvényhozás egytől egyig elfogadhatatlanok és minden civil ellenállást jogossá, sőt szükségszerűvé tesznek.
Hazánk lejáratása és elszigetelése Európától pedig már bűncselekménynek is felfogható.
Nem látom be, hogyan lehet józan embereknek az ilyen rettenetes dolgokat elkövető, antidemokratikus hatalom ELLEN tiltakozókat zavarni, pláne sanyargatni.
Ezért a piknik gondolatát aljasnak és erkölcstelennek tartom.

political ideology 2012.09.10. 13:52:17

Sutyerák gyurcsányba ott kell belerúgni ahol lehet.
Ez a magánhadsereg meg "Hazánk lejáratása és elszigetelése Európától" ezen én csak kacagni tudok bazdmeg. Szerinted a komcsik mit tettek, rajtuk röhögött mindenki a CNN-től a BBC-n át mindenki te szerencsétlen...magánhadsereg?:D
Az In-Kal Security szerinted mi volt a szociknak?
Tessék kinyitni a szemed és nem holmi pártkatona ( csicska) ként hupákolni.
Prolik vagytok bazdmeg....láncos kutyák pusztuljatok.

political ideology 2012.09.10. 13:54:03

@Dr.out: de szar :DDD
Nem szavaztam senkire és nem is fogok egy ideig.
Főleg nem ilyen elmebeteg faszokra akik szétbaszták az országot...OV is ezt teszi de még nem tudta megközelíteni kedves ferenc ténykedését...bár elég nehéz utolérni az jól látható.

szakállasbácsi 2012.09.10. 18:04:20

@eManuel: Én is szeretlek.
A nagyikát és a unokanénémet (11 éves volt) egy ilyen kedves mélyen gondolkodó magyar ember lőtte tarkón egy túélő szerint. Olyan érzékeny, igazságkereső jó ember mint Te. Mint Ti.
Azt szeretném csak mondani, hogy az olyan náci érzelmű, hazaszertetükbe/idegengyűlöletükbe feledkezett embereket eddig minidg nagyon csúnyán helybenhagyták. Hol az amcsik, hol a komcsik, sőt még a kínaiak is. Az emberiség söpredéke vagytok. Meg fogjátok újra kapni a magatokét, de lehet, hogy előtte újra sikerül elbaltázni mindent, magatokkal rántani a hazámat a sárba, ahogy az ostoba gőgös első VH után semmit sem tanulva, semmit sem felejtve, elszúrtátok a másodikat is. Hibát hibára halmozó, nacionalista ostobaságból akartok megélni egy globalizált, millió szálon együttműködésre kényszerített világban. Egyetlen dolog lebeg a szemetek előtt: bűnbak kell, azért kell, mert elemezni, megérteni, anticipálni nem vagytok képesek. Ismételgettek egy butaságot, egy emberről, aki kijelentette, hogy nem hajlandó tovább hazudni, hogy azt mondjátok, ő lenne a hazug. ÉS nem látjátok, vagy magatok elől is eltagadjátok a hipokrita cinikus és végtelenül erkölcstelen miniszterelnökötök bűneit. A hibás csakis Gyucsány lehet, nincs magyarázat, dehogy is kell magyarázat, ez axióma. Mostanában születnek nyugaton azok a gyerekek, akik a majdani hágai perek bírái lesznek, azoké a pereké, ahol a hozzátok hasonlókkal leszámolnak a művelt világ demokratái. Ahogy eddig mindig megtették a történelem során.
Kívánhatod, hogy pusztuljunk, de a történelem - amiből persze annyit értetek, mint egy hangya egy halott atomfizikusból - titeket pusztít majd el. Sanos nem véglegesen, mert a gőg, az irigység és a butaság mindig újjászületik. Gonoszságnak hívják.
Piknik. Ennyire futja.

Táskás Tóni 2012.09.10. 21:31:14

A potrohos hájfejű baltásra is ráférne egy kis koplalás, osztjónapot.

Táskás Tóni 2012.09.10. 21:33:50

@eManuel: Nyugodtan add hozzá Orbán elmútnyócévi ellenzéki ténykedését, de az elmútkétévvel is simán világbajnok lehet a baltás.
Tudod, nem leszünk gyarmat, majd IMF forever..és nem ez volt az egyetlen táblacsere.

dr kivancsivagyok 2012.09.11. 09:39:26

en ott leszek gyerekek viszek szalonnat meg kolbaszt

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2012.09.11. 22:49:54

Hé faszfej admin, miután felakasztottalak a rühes fattyaid belére, beleszarok a pofádba majd lehugyozom a hullád.
A fajtád golyó érett gyökér !

Jirlan · http://nemzeti.net 2012.12.30. 06:30:54

íme, EZ a baloldal. Tormay Cécile bujdosókönyvének alapján ez várható is volt

namost, terroristákkal nem tárgyalunk

baloldalra NINCS szükség. az mind csak szélsőség és csőcselék .

Jirlan · http://nemzeti.net 2012.12.30. 06:38:24

vágasd le a randa szakállad dánielpéterbácsi

kuruc.info/r/6/105928

nektek sem ez sem más európai ország nem a hazátok terrorista sivatagi söpredék, vérfertőző elmebeteg csürhe a talmud népe a cionizmus ideje járt le és ti fogjátok megkapni, rátok haragszik az emberiség, mert sok embernek és sok népnek ártottatok már

bűnbak csak a ti delíriumos, jehovaimádó álvallásotokban van, miként kol nidre is, ezért nem szabad a fajtádban megbízni, mozog a szája tehát hazudik.

"Alapszabály: Gondoljunk csak bele. Ugyan miféle isten lehet az, mely mások gyűlöletét várja el a szeretet helyett? Aki hatalmat ígér mindenki felett és nem megelégedett, békés életet és boldogságot? Isten ilyet nem követel. Isten nem is, de valami más az igen. Valami nagyon más. Lásd: János VIII:44!

Jézus a zsidóknak

"A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja."
(János evangéliuma 8.44)

„Csak bűnbakok vagyunk”

- Bűnbak. Ilyen kifejezés nincs a kereszténységben, sem az iszlámban, sem a buddhizmusban, se a hinduizmusban, nincs egyetlen egy másik vallásban. Csak és kizárólag a zsidóban. Minden más vallás úgy tartja, hogy mindenki a saját bűneiért felel, a tettei terhelik a lelkiismeretét, a karmáját vagy bármi mást.
Ezzel szemben a zsidó vallás az egyetlen, ahol elég beletörölni a kezed egy szerencsétlen csirkébe Purim alkalmával, majd mélyzöld, vagy inkább sötétzöld, vagy inkább egyszerűen csak sötét állatvédő négy mancsos egyetértésben nagy lendülettel falhoz csapni szegényt és volt bűn, nincs bűn, Jehova előtt szende tiszta szűz a tömeggyilkos is."
süti beállítások módosítása